Consult

Een draagdoek kopen in een winkel met goede instructies , je komt thuis en je merkt dat je de knoop techniek niet onder de knieën kunt krijgen.

Wat dat betreft is een draagconsult een betere oplossing.  Dit doen we bij ons in het praktijk of bij u aan huis. 

Bereka is een draagconsulente sinds 2008. Naast haar levens ervaring over babydragen, heeft ze ook een opleiding afgerond bij Trageschule waar zij naast Afrikaanse babydragen ook andere dragen manieren geleerd met diverse draagdoeken.

Je kunt een consult bestellen op de locatie van Bereka zelf of een workshop met een groep vriendinnen of als familie dan geef ik deze op de verloskundige praktijk Nieuwkoop. Ben je zwanger en je hebt een aantal vriendinnen en of familie leden waar je tegelijkertijd mee zwangeren? dan zijn jullie vanaf 4 personen welkom om een workshop te volgen. Prijzen en tijden zijn bespreekbaar. Bel of stuur een whatsapp +31 638091045


Bij ons kun je terecht voor diverse vormen van advies en training op het gebied van babydragen. We geven workshops en individuele draagconsulten waarbij je de theorie en met name ook de praktijk van het babydragen leert. Daarnaast geven we ook trainingen of informatieve bijeenkomsten voor professionals op het terrein van baby- en kindverzorging (te denken valt aan kraamverzorgers, pedagogisch medewerkers in de kinderopvang).


Verfijnd zoeken

Workshop

Workshop

WorkshopEen workshop babydragen begint vanaf 4 personen. Workshops zijn verschillend. We focussen op..

25,00€

Weergeven 1 t/m 1 van in totaal 1